Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Biblioteka Jerzmanowice
(1)
Autor
Kaszuba-Dębska Anna (1975- )
(1)
Kozakiewicz Paweł
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
14-17 lat
(1)
9-13 lat
(1)
Dzieci
(1)
Młodzież
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Kucharstwo
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Temat: miejsce
Małopolska
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Opowiadania i nowele
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Choć od tego czasu minęło już wiele, wiele lat, jednymi z najpiękniejszych wspomnień, jakie mam z dzieciństwa, są chwile spędzone w kuchni z Mamą i Dziadkiem. Odkąd pamiętam, było to miejsce niezwykle urokliwe, wypełnione cudownymi zapachami, a także opowieściami o daniach i sposobach ich przyrządzania. To właśnie tam powstały najsmaczniejsze potrawy, jakie kiedykolwiek jadłem.Gotowanie może być inspirującą formą spędzania wolnego czasu, budowania więzi, a także uczenia dzieci konkretnych umiejętności.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Jerzmanowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 82-93 H [lok. Wypożyczalnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej